روش درب اتوماتیک پارکینگی این گونه است که بستگی به عرض و ارتفاع محل نصب دارد که طبق استاندارد های مسکونی یا عمومی دارد.حال اگر خانه مد نظر ما باشد با استفاده از موتور و سیستم مکانیکی در شکل پارکینگ مسکونی می باشد و اگر مراکز خرید و عمومی باشد به مجموع متور گیربکس و سیستم مکانیکی با قدرت بالا بسته به محل نصب و کاربردی که استفاده می شود دارد که در طبقه میانی از نوع درب های اتوماتیک پارکینگی قرار گرفته می شود.
همچنین درب اتوماتیک پارکینگی از نظر وزن درب ها وابعاد و سایز محل نصب و کاربرد و رفت و آمد و مصالح در طبقه متوسط قرار می گیرد.
درب های اتوماتیک پارکینگ دارای چندین مزیت می باشد.
درب اتوماتیک پارکینگی طوری طراحی شده اند که بدون صدا عمل می کنند.
سیستم خلاص کن درب اتوماتیک پارکینگی امنیت بالا و ساده ای دارد.
درب اتوماتیک پارکینگی از لحاظ تکرار نامحدود می باشد.
با داشتن استوپر الکترونیکی برای توقف به مانع نیاز نخواهد داشت.
درب اتوماتیک پارکینگی نصب باتری بک آپ را نیز می تواند انجام دهد.
با استفاده از چشم الکترونیکی زمانیکه مانعی سر راه باشد توقف می کند.
همچنین درب اتوماتیک پارکینگی برای امنیت بیشتر می تواند قفل برقی را نصب نماید.
مكانيزمهاي دربهاي اتوماتيك پاركينگي که در 5 گروه قرار گرفته اند را شرح می دهیم.
درب های دو لنگه:این نوع درب دارای 2 لنکه درب می باشدو فضای مناسبی برای رفت و امد ایجاد می کند.و در ایران پر کاربرد است و آماری نزدیک به 90% در ایران از این نوع درب اتوماتیک پارکینگی استفاده می نمایند. این نوع درب انعطاف پذیر و برای ساختمانهایی که دارای حیاط و مسقف هستند کاربرد دارد.چون دارای دو لنگه درب می باشد نیاز به فضای بیشتری برای باز و بسته شدن درب در مقابل سایر درب ها دارد. در بازکن های بازویی و زیر سطحی در این دسته درب قرار گرفته اند.
درب های تک لنگه :این نوع درب یکی از درب های اتوماتیک پارکینگی است که از یک لنگه ساخته شده است که یا از سمت چپ یا از سمت راست باز می شود و در جاهایی نصب می شود که از یک طرف به فضای بسیاری نیاز می باشد که شرایط پارکینگ در طبقه همکف و زیرزمین قرار گرفته است. فضای 90 درجه را درب های تک لنگه باز می نمایندو برای دور گرفتن ماشین ها نیز آسان تر است.
درب های تک لنگه را در ساختمان های حیاط دار و مسقف نصب کرد ولی به لحاظ فنی مناسب درب پارکینگ زیر ساختمان نیست زیرا در بسته شدن در با صدا همراه است و یکیاز معایب اصلی آن ، فضایی زیادی که در باز و بسته شدن در استفاده می شود.
این نوع درب های اتوماتیک پارکینگی بازوهای الکترومکانیکی و هیدرولیکی را بکار می برند چون از نظر قدرت باید بالا و طول شفت جک بلندی داشته باشد.همچنین ضروری است که از قفل مغناطیسی در درب تک لنگه استفاده شود زیرا عدم استفاده از ان باعث باز شدن درب بر اثر فشار مخالف بالاست.
درب های اتوماتیک ریلی: این درب تک لنگه است که به شکل کشویی یا ریلی به سمت راست یا چپ کشیده می شود و فقط فضای ورودی را باز می کند. و همچنین فضای تمام پارکینگ اگر مورد استفاده باشد این درب کاربرد دارد.کم صدا و در پارکینگ های مسقف و باز مورد بهره وری است همچنین در محل های صنعتی استفاده می شود و در منازل مسکونی نیز می توان نصب نمود.
معایب ان باز و بسته شدن آن خیلی کند است وتنوع خاصی در کارکرد ندارد و به یک طریق انجام می شود که موتور گیربکس را به انتها و یا بالا پایین درب قرار داده و در موازات چرخ دنده آن ریل را روی درب جا دهید و اینگونه درب به جلو و عقب کشیده می شود.
مزیت درب اتوماتیک پارکینگی
این روز ها استفاده از درب های اتوماتیک به وفور به چشم می خورد . درهای اتوماتیک انواع مختلفی دارند و هر کدام برای استفاده در مکان و موقعیت خاصی ساخته می شوند .
انواع درب اتوماتیک : درب اتوماتیک شیشه ای – درب اتوماتیک کرکره ای – درب اتوماتیک پارکینگی
درب اتوماتیک پارکینگ یا همان درب پارکینگی با کمک گرفتن از جک های مناسب که دارای قدرت تغییر و جابجایی هستند معمولا نصب و سپس راه اندازی می گردند .
معمولا درب هایی که در ورودی ساختمان های تجاری و مسکونی ، منازل شخصی و ویلا ها ، سازمان های اداری و برخی از مکان های دیگر نصب می شوند همه به وسیله ی جک های پارکینگی و سایر متعلقات آن ها نصب و بهره برداری می گردند .
البته باید به این نکته اشاره کرد که مراحل مربوط به نصب و راه اندازی در در اتوماتیک پارکینگی نیاز به دانش خاص و تخصصی دارد و هر کسی قادر به انجام دادن آن نیست .
اگر بخواهیم درب پارکینگی را به حالت درب برقی داشته باشیم به آن درب ریموتی پارکینگ گفته شده که انواع مختلفی برای نصب این نوع درب ها وجود دارد . نمونه ای از درب های اتوماتیک پارکینگی که نصب می گردند عبارت اند از :